ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ.ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ «Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΙΔΡΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΔΗΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.

ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ, ΕΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ.

ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΕΓΟΝΗ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΦΟΥΣ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ, ΑΠΟ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ, ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΈΛΛΗΝΕΣ, ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΣ ΈΘΝΟΣ, ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΣ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΡΗ, ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.


ΧΑΡΤΗΣ (ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΦΟΡΤΩΘΕΙ)